Taustastani ja kokemuksestani

Olen koulutukseltani ympäristötaloustieteen maisteri, vaikka pääaineeni oli loppumetreille saakka kansantaloustiede. Opiskeluni ja tutkintoni suoritin aikoinaan Sorbonnen yliopistossa Pariisissa. Olen syntyjäni helsinkiläinen ja kokemukseni Helsingistä ja Pariisista antaa laajemman näkemyksen Espoon haasteisiin.

Työskentelin sittemmin Metsäntutkimuslaitoksessa tutkijana. Sen jälkeen toimin itsenäisenä yrittäjänä kymmenisen vuotta. Vuodesta 2003 olen työskennellyt ulkoasiainhallinnon alalla (suurlähetystö) lehdistöpäällikkönä ja pääasiassa raportoin Suomen ja Viron politiikkaa ranskan kielellä. Työni on melkoista kielten sekamelskaa suomen, englannin ja ranskan välillä.

Olen ollut kunnallispolitiikassa mukana vuodesta 2000 ja pidän tärkeänä vaikuttaa asioihin. Tällä hetkellä luottamustehtävät ja Espoon ongelmakohtiin perehtyminen vievät paljon aikaa ja elämäni on päivätyöni huomioiden politiikkaa aamusta iltaan!

Olen ottanut kantaa monenlaisista aiheista mm. autoilun sujuvuudesta, kaupunkisuunnittelusta, sisäilmaongelmien ehkäisystä, yhteisöllisyydestä, Espoon raideliikenteestä, energia-asioista, lastensuojelusta jne. eri medioissa.

Tästä voit lukea kirjoituksiani.

Olen asunut Espoossa vuodesta 2001. Olen aikuistuneen tytön äiti ja kaksi kissaa kuuluvat perheeseen.

Mielen ja kehon vireys ovat tärkeitä, joten syön superruokia ja harrastan liikuntaa omassa rytmissäni. Virkistän mieltäni esimerkiksi hyvillä elokuvilla ja kirjoilla.